Κεντρική ΜακεδονίαΠολιτική

Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Περδικάτση.

72Προβολές

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Περδικάτση είχε χθές, 16 Φεβρουαρίου 2021, ο Βουλευτής Πέλλας κ. Διονύσης Σταμενίτης.

Ο Βουλευτής συνεχάρη τον κ. Περδικάτση για την παραμονή του ως επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας μετά τις σημερινές κρίσεις και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στα καθήκοντα του, μέσα από μια παραγωγική νέα θητεία.

Παράλληλα, μεταξύ των δυο ανδρών συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση της Πέλλας, όσον αφορά στο στελεχιακό δυναμικό αλλά και σε υλικοτεχικό εξοπλισμό ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν οι υπηρεσίες της Τροχαίας Πέλλας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, με τις ισχυρές χιονοπτώσεις στο σύνολο του Νομού Πέλλας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν διεξοδικά τα ζητήματα που αφορούν την τήρηση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση της νόσου COVID-19. Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Περδικάτσης ενημέρωσε το Βουλευτή Πέλλας κ. Σταμενίτη ότι οι Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης κάνουν το καλύτερο δυνατό, με σκοπό την προστασία των πολιτών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.