Πολιτική

Συνάντηση εργασίας

964Προβολές

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

  • Είχε συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη είχε, την Δευτέρα 22 Ιουλίου, ο Βουλευτής Πέλλας Βασίλειος(Λάκης) Βασιλειάδης.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης συνάντησης ο Βουλευτής ανέφερε στον Υπουργό ζητήματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στον τομέα των επενδύσεων και της παροχής κινήτρων στον τριτογενή τομέα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη μεγάλη αδικία που υφίσταται η Πέλλα λόγω της μη καθέτου με την Εγνατία, κάτι που αποτελεί για πολλά χρόνια αποτρεπτικό παράγοντα νέων επενδύσεων και τη τεράστια ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών για τη σύνδεση της Πέλλας με το φυσικό αέριο.

Επιπλέον ο Βουλευτής τόνισε την ανάγκη για την επιτάχυνση του ΕΣΠΑ για την χρηματοδότηση έργων και επιχειρήσεων που θα βοηθήσουν στην επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και την παραγωγή πλούτου.

Ο Υπουργός συμφώνησε με τον Βουλευτή, ανανεώθηκε το ραντεβού τους προκειμένου να τεθεί συγκεκριμένη ατζέντα με προτάσεις και λύσεις για τη Πέλλα, ενώ παράλληλα τον προσκάλεσε να επισκεφτεί εκ νέου τη Πέλλα προκειμένου να οργανωθεί μία συνάντηση με τους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς φορείς.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.