Πολιτική

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον ΥΠΑΑΤ Λευτέρη Αυγενάκη

143Προβολές

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης πραγματοποίησε εχθές Δευτέρα συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λ. Αυγενάκη, την πρώτη από την ανάληψη των καθηκόντων του, κατά την οποία συζητήθηκαν εκτενώς μικρά και μεγάλα αγροτικά ζητήματα, οι προκλήσεις που προκύπτουν από τη διεθνή κατάσταση και την κλιματική κρίση, αλλά και οι ευκαιρίες ανάπτυξης και εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων.

Επιπλέον, ο Λάκης Βασιλειάδης είχε την ευκαιρία να θέσει σειρά θεμάτων που αφορούν τον πρωτογενή τομέα στην Πέλλα, όπου η αγροτική παραγωγή αλλά και η μεταποίηση αγροτικών προϊόντων αποτελούν κυρίαρχες οικονομικές δραστηριότητες. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως η συνεργασία και ο διάλογος με τους κατεξοχήν ενδιαφερόμενους αγρότες, παραγωγούς, εμπόρους και βιοτέχνες αποτελούν κεντρικούς πυλώνες της πολιτικής της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την ανασυγκρότηση και τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα της ελληνικής οικονομίας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.