Πολιτική

Συνάντηση Σταμενίτη με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων για θέματα του εμπορικού κόσμου της Πέλλας.

190Προβολές

Με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης, με κεντρικό θέμα τα ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο του Νομού Πέλλας, τους τρόπους στήριξης που έχει υιοθετήσει η Κυβέρνηση μέχρι σήμερα αλλά και όσα προγραμματίζει για την τόνωση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Ο Βουλευτής από την πλευρά του κατέθεσε στον Υπουργό τις προτάσεις των Εμπορικών Συλλόγων του Νομού, μεταφέροντας την ανησυχία και τους προβληματισμούς που υπάρχουν σήμερα στις τάξεις τους. Ο κ. Γεωργιάδης, που έχει πλήρη εικόνα των θεμάτων της αγοράς, ενημέρωσε ότι το Υπουργείο παρακολουθεί στενά την κατάσταση, εντοπίζει τα προβλήματα που κυρίως δημιουργήθηκαν εξαιτίας των περιορισμών για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, και υιοθετεί μέτρα που στοχεύουν στην ουσιαστική στήριξη του κόσμου της αγοράς.

Ο Βουλευτής ευχαρίστησε τον Υπουργό κ. Γεωργιάδη για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν και για το ενδιαφέρον που δείχνει πάντοτε στις προτάσεις και τα αιτήματα των πολιτών, τονίζοντας ότι τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας κράτησαν όρθιο τον εμπορικό κόσμο ενώ οι παρεμβάσεις που σχεδιάζει το Υπουργείο θα τους δώσουν τη δυνατότητα για μια δυναμική επανεκκίνηση.

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.