Δ.Πέλλας

Συναυλία Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών

1.2kΠροβολές

Το Σάββατο 13 Μαρτίου και ώρα 8:00 μμ θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη  ετήσια συναυλία του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών στο Πνευματικό Κέντρο  Γιαννιτσών.

Τα μουσικά σύνολα των μαθητών και των μαθητριών του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών ερμηνεύουν μουσικές συνθέσεις που επιμελήθηκαν και διασκεύασαν οι καθηγητές Μουσικής του Σχολείου. Το πρόγραμμα αποτελεί  ένα ευχάριστο μουσικό ταξίδι με έργα από τη Βυζαντινή υμνογραφία μας, ακούσματα από την ελληνική παραδοσιακή μας μουσική και επιλογές από  αντιπροσωπευτικές δημιουργίες ελλήνων και ξένων συνθετών.

Το κοινό  θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις προσπάθειες των μαθητών και μαθητριών και να διαπιστώσει από κοντά ότι το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών είναι ένα ξεχωριστό σχολείο στο οποίο οι μαθητές του εργάζονται ομαδικά, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και «εκφράζονται» καλλιτεχνικά.

Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για τις εγγραφές του επόμενου σχολικού έτους θα υποβάλλονται στη διεύθυνση του σχολείου από 6 έως 31 Μαΐου (πληροφορίες στο τηλέφωνο 2382028999 / 6936626194). Η διαδικασία επιλογής των νέων μαθητών ορίζεται για το τρίτο δεκαήμερο του  Ιουνίου, αφορά δε στη μουσική αντίληψη των παιδιών και όχι απαραίτητα στον έλεγχο προηγούμενων μουσικών γνώσεων.

Η Διευθύντρια

Ελένη Πισμίση

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.