Δ. Νάουσας

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Νάουσας

152Προβολές

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Νάουσας πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (14.07.2022), στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του δήμου, των συναρμόδιων υπηρεσιών και φορέων για τον καλύτερο συντονισμό και την ενημέρωση των πολιτών για θέματα πολιτικής προστασίας.

 

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα συζητήθηκαν τέσσερα σχέδια αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών για την αντιμετώπιση  κινδύνων από πυρκαγιές, πλημμύρες, χιονοπτώσεις και σεισμούς, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη δασικών πυρκαγιών, μεσούσης της αντιπυρικής περιόδου.

 

Ειδικότερα για την πρόληψη των πυρκαγιών κατά τη σύσκεψη του Σ.Τ.Ο.Π.Π.  του Δήμου Νάουσας οι εκπρόσωποι των φορέων κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την διάθεση οχημάτων, προσωπικού  κ.ά., ενώ επισημάνθηκε η προτεραιοποίηση που έχει ήδη γίνει σε ό,τι αφορά στις εργασίες συντήρησης του δασικού οδικού δικτύου, τις συντηρήσεις των σημείων υδροληψίας κ.ά.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.