Κεντρική Μακεδονία

Συνελήφθησαν 2 άτομα που είχαν κρύψει πάνω από 14 κιλά κάνναβη σε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο από αστυνομικούς του Τ.Α. Κιλκίς

483Προβολές

Για διακίνηση και κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης συνελήφθησαν ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε προχθές (4 Αυγούστου 2021) το βράδυ στην επιχείρηση του ημεδαπού άνδρα ένα ακινητοποιημένο όχημα, στο οποίο βρέθηκαν κρυμμένες και κατασχέθηκαν 12 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 14 κιλών και 2 γραμμαρίων.

Επίσης κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 2,9 γραμμαρίων που βρέθηκε στην κατοχή του ημεδαπού, ποσότητα κάνναβης βάρους 6,5 γραμμαρίων που βρέθηκε στην οικία του αλλοδαπού και 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσαν και είναι ιδιοκτησίας της μητέρας του αλλοδαπού, κατασχέθηκε ως μέσο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:
• https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/398235295069047

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.