Π.Ε.Πέλλας

Συνεργασία Τζαμτζή – Μπάτση για την προώθηση έργων στην περιοχή της Αλμωπίας.

224Προβολές

Σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε, στο Δήμο Αλμωπίας, συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή με το  Δήμαρχο Αλμωπίας, Χρήστο Μπάτση.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση της διοίκησης του Δήμου, για την εξέλιξη των έργων-μελετών,  αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας, στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Αλμωπίας.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο οδικό δίκτυο, το φωτισμό, αντιπλημμυρικά έργα, τη συντήρηση ιστορικών μνημείων και εκκλησιών.

Οι δύο φορείς αποφάσισαν το συντονισμό των ενεργειών τους, έτσι ώστε να ωριμάσουν  τα έργα – μελέτες ,τα οποία θα υλοποιηθούν με Προγραμματική Σύμβαση  μεταξύ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Ε. Πέλλας ) και Δήμου Αλμωπίας.

Παρόντες στη συνάντηση εργασίας ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας, Δημήτρης Βέσκος, οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Κετικίδης και Ιωάννης Σέλκος αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Πέλλας

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.