Π.Ε.Πέλλας

Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου Π.Ε. Πέλλας

967Προβολές

Συνεχίζεται η συντήρηση εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου από την Π.Ε. Πέλλας – Ασφαλτόστρωση εντός οικισμού Λάκκας Δήμου Πέλλας

 Εκτελείται το έργο που αφορά τη ‘Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου Π.Ε. Πέλλας για το έτος 2017, 2018 και 2019’ από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, συνολικού προϋπολογισμό 963.000,00 €

Στο πλαίσιο της σύμβασης του συγκεκριμένου έργου πραγματοποιήθηκε από τον ανάδοχο,  με επίβλεψη από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, παρέμβαση εντός οικισμού Τοπικής Κοινότητας Λάκκας Δήμου Πέλλας.

Οι εργασίες αφορούσαν φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση εντός του οικισμού σε μήκος περίπου 540 μέτρων.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρακολουθεί στενά την υλοποίηση των τεχνικών έργων και παρεμβάσεων που έχει προγραμματίσει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, βάσει του τεχνικού προγράμματος για το τρέχον έτος.

Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν ανάλογές εργασίες βελτίωσης – συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας για την ασφαλέστερη διέλευση κατοίκων και επισκεπτών.

 

Ολοκλήρωση εργασιών διαγράμμισης σε τμήματα του οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

 

Εκτελείται το έργο που αφορά την ‘Αποκατάσταση στοιχείων ασφαλείας οδικού δικτύου ευθύνης Π.Ε. Πέλλας’ από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, συνολικού προϋπολογισμό 240.000,00 €.

Στο πλαίσιο της σύμβασης του συγκεκριμένου έργου ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις σε τμήματα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας, όπως παρακάτω:

  1. Παράκαμψη Έδεσσας (τμήμα της Εθνικής Οδού 2)
  2. Αριδαία (από γέφυρα ποταμού Μογλενίτσα) –Ριζοχώρι – Φιλώτεια – Φούστανη –

Νότια – Περίκλεια – Αρχάγγελος

  1. Αρχάγγελος – όρια Ν. Πέλλας / Κιλκίς
  2. Αριδαία (από οδό Καπετάν Γαρέφη – Δασάκι) – Σωσάνδρα (εκτός των μονόδρομων

του οικισμού) – Προμάχοι (είσοδος οικισμού)

  1. Επαρχιακή οδός Πολυκάρπης – Λουτρών Λουτρακίου από την Δ/ση Μεγαπλατάνου

έως και Λουτρά Λουτρακίου

  1. Εξαπλάτανος – Μάνδαλο
  2. Μάνδαλο – Προφήτης Ηλίας – έως και Δ/ση με επαρχιακή οδό Μαυροβούνι –

Άψαλος

  1. Μαυροβούνι – Δ/ση Σεβαστειανών (Ε.Ο.2).

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ολοκληρωθεί και το οδικό τμήμα Λιποχώρι – Άσπρο– Σταυροδρόμι – Εσώβαλτα – Ακρολίμνη – Είσοδος Κρύας βρύσης, το οποίο ήδη υλοποιείται.

Επίσης, στο πλαίσιο του έργου έχουν γίνει εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας και αποξήλωση παλαιών στηθαίων όπου υπήρχε ανάγκη, τοποθέτηση σιδηρών κιγκλιδωμάτων και τοποθέτηση πινακίδων.

 

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.