Δ.Πέλλας

Σύλλογος Ηπειρωτών Κρ. Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ»

1.3kΠροβολές

Συγχαρητήρια του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρ. Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ» στους συμμετέχοντες στην παρέλαση – Αναγγελία δράσης δενδροφύτευσης το Σάββατο 30/3

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ» θέλει να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που συμμετείχαν στην παρέλαση ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στην Κρύα Βρύση.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Τσίκος δήλωσε: «Η πολυπληθής παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου, μικρών παιδιών και μεγαλύτερων, στην παρέλαση για το εορτασμό της 25ης Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε στην Κρύα Βρύση, μόνο χαρά και ελπίδα για το μέλλον προκαλεί. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν αλλά και ανθρώπους που θέλησαν να λάβουν μέρος, όμως, οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, ευχαριστούμε για τη στήριξη σας».

Παράλληλα, το επόμενο διάστημα ο Σύλλογος σχεδιάζει και προγραμματίζει ενδιαφέρουσες δράσεις, σε διάφορα επίπεδα.

Αρχής γενομένης από το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019, στην Κρύα Βρύση στο χώρο πρασίνου που βρίσκεται κατά μήκος της οδού Αισχύλου, στην ευθεία του Ι.Ν. Αγίας Κυριακής θα γίνει δενδροφύτευση από μέλη του Συλλόγου μας σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας.

Το «ραντεβού» είναι κλεισμένο για τις 10:30 το πρωϊ, στην πρώην αίθουσα δεξιώσεων ‘Οδός Ανθέων’.

Σας περιμένουμε όλους και όλες για να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

~~~

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.