Π.Ε.Πέλλας

Σύσκεψη πολιτικής προστασίας- ορθολογική διαχείριση νερού.

190Προβολές

Συνεργασία Π.Ε. Πέλλας, Δήμου Έδεσσας και ΔΕΗ για

ορθολογική διαχείριση νερού και Πολιτική Προστασία στην Έδεσσα.

 

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με θέμα την ορθολογική διαχείριση του νερού και την πολιτική προστασία του Δήμου Έδεσσας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η διαχείριση των νερών του ποταμού Εδεσσαίου και των κλάδων του, καθώς και η συνεργασία του τοπικού μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών. Στόχος είναι η διασφάλιση επαρκούς ποσότητας νερού για τους καταρράκτες της πόλης αλλά και η διατήρηση του έμβιου πλούτου, που υπάρχει στο δίκτυο των ποταμών. Η συνεργασία των υπηρεσιών θα συνεχισθεί και με ειδικότερες δράσεις, στο πλαίσιο της πρόληψης πολιτικής προστασίας και για ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Έδεσσας, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και των τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Έδεσσας, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας καθώς επίσης και της ΔΕΗ και, ειδικότερα, του Υδροηλεκτρικού Σταθμού παραγωγής ρεύματος Άγρα.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.