Π.Ε.Πέλλας

Τζαμτζής: «Χρειάζονται πολλές και επίμονες μάχες ώστε να εξουδετερώσουμε τον COVID-19»

669Προβολές

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή για συνέχιση της υπεύθυνης εφαρμογής των μέτρων προστασίας από όλους 

 

Μετά από την εξαγγελία των νέων μέτρων και την κατάταξη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο επίπεδο του αυξημένου κινδύνου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής στέλνει μήνυμα προς τους πολίτες της Πέλλας για την συνέχιση της προσπάθειάς τους:

 

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Είναι πολύ λογικό και αναμενόμενο να έχουμε κουραστεί όλοι μας ψυχολογικά, από την παρατεταμένη εφαρμογή των μέτρων υγειονομικής προστασίας έναντι της πανδημίας του κωρονοιού COVID-19. Μία μεγάλη ανατροπή στη ζωή μας, σε μία περίοδο που μόλις η Ελλάδα είχε αρχίσει να βγαίνει από την πολυετή και δύσκολη περίοδο της οικονομικής ύφεσης. Η Ελληνική οικογένεια, πάντοτε και τώρα, ήταν το στήριγμά μας που βοήθησε ώστε η κοινωνία μας ν’ αντέξει και να μην δούμε φαινόμενα διάλυσης. Από ότι φαίνεται, χρειάζεται να συνεχίσουμε αυτόν τον δρόμο της αλληλοϋποστήριξης και κοινωνικής αλληλεγγύης, ελπίζοντας πάντοτε για το καλύτερο.

 

Η απειλητική πανδημία, που δεν έχει αφήσει καμία περιοχή του πλανήτη και κανέναν τομέα της ανθρώπινης ζωής ανεπηρέαστο, θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί, ίσως για αρκετούς μήνες ακόμη. Τουλάχιστον μέχρι που να διατεθεί ευρέως το εμβόλιο και να προταθούν αποτελεσματικές θεραπείες για τους νοσούντες. Όπως φαίνεται, χρειάζεται να δώσουμε αρκετές μάχες και τις μάχες αυτές θα τις δώσουμε όλοι μαζί. Τα θετικά κρούσματα μεταξύ γνωστών, φίλων και αγαπημένων πληθαίνουν και από τις προσωπικές τους ιστορίες βλέπουμε ότι οι επιπτώσεις μπορεί να εξελιχθούν σε πολύ δραματικές. Η πρόληψη εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή για την ώρα.

 

Με την προσοχή μας στις ευάλωτες ομάδες, δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα και σ’ όλους τους συμπολίτες μας, εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους. Να είμαστε παρόντες σε όλες τις μάχες που θα χρειαστεί να δοθούν.

 

Δάνης Τζαμτζής

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας».   

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.