Π.Ε.ΠέλλαςΠολιτικήΥγεία

Τηλεδιάσκεψη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α με θέμα την κατάσταση τηε Δημόσιας Υγείας

506Προβολές

Τηλεδιάσκεψη με θέμα «Η κατάσταση της δημόσιας Υγείας σήμερα, εν τω μέσω της πανδημίας covid 19 , σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο» , πραγματοποίησε η Διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ Ν.Πέλλας την Πέμπτη 27/11/2020 με την συμμετοχή του Τομεάρχη Υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέα Ξανθού, της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Θεοδώρας Τζάκρη και υγειονομικούς από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας .
Στις τοποθετήσεις τους , τόσο ο Τομεάρχης Υγείας Ανδρέας Ξανθός όσο και η
βουλευτής Ν.Πέλλας Θ. Τζάκρη τόνισαν ότι η Νέα Δημοκρατία έχασε το στοίχημα, από το τέλος του πρώτου κύματος πανδημίας μέχρι την έναρξη του δεύτερου lockdown, να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας , ώστε να υπάρξει μια αξιόπιστη φροντίδα των ασθενών με covid -19 και να αντιμετωπίσει τις ανάγκες της συνήθεις νοσηρότητας. Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι τεράστιες καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ είχε προειδοποιήσει έγκαιρα και είχε υποδείξει κινήσεις που έπρεπε να γίνουν για μία σωστή διαχείριση και αντιμετώπιση του covid-19 , ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα ώστε να μην φτάναμε σε αυτές τις τραγικές για την υγεία των πολιτών καταστάσεις.
Οι υγειονομικοί με την σειρά τους αναφέρθηκαν στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία στην Έδεσσα και στα Γιαννιτσά τονίζοντας την ασφυκτική πίεση στα νοσοκομεία, με το νοσηλευτικό προσωπικό να έχει κυριολεκτικά γονατίσει από τα αμέτρητα περαστικά covid-19 που καταφθάνουν καθημερινά σε συνδυασμό με τις μηδενικές ΜΕΘ, τις μεγάλες ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό αλλά και την έλλειψη μέτρων ατομικής προστασίας στα νοσοκομεία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ  στο νομό Πέλλας με όλες τις δυνάμεις του είναι αποφασισμένος να παλέψει για την ενημέρωση και την πληροφόρηση των πολιτών γι αυτά που πραγματικά συμβαίνουν και για την ενίσχυση της λειτουργίας των Νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών με προσλήψεις προσωπικού ώστε να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα του covid-19 από τους εγκληματικούς χειρισμούς της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.