Δ. ΒέροιαςΥγεία

Την Τετάρτη 22 Νοέμβρη, στο Φουαγιέ της Στέγης, στις 7.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού για τον Καρκίνο του προστάτη.

125Προβολές

Η 19η Νοεμβρίου καθιερώθηκε Παγκόσμια ημέρα ανδρών. Με στόχο την ευαισθητοποίηση του ανδρικού πληθυσμού για τον Καρκίνο του Προστάτη, το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας , τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας, την Αντικαρκινική Εταιρεία (Παράρτημα Βέροιας) και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών «Άγιος Παρθένιος»   , θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 22 Νοέμβρη, στο Φουαγιέ της Στέγης, στις 7.30 το βράδυ, εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού για τον Καρκίνο του προστάτη.

Παράλληλα, οι ουρολόγοι αλλά και μικροβιολόγοι της πόλης μας , κλήθηκαν να στηρίξουν αυτό το σκοπό με δωρεάν εξετάσεις (ουρολογική εξέταση και PSA) σε άπορους συμπολίτες μας.

Στόχος μας είναι να καθιερωθεί στο μήνα ο Νοέμβριο ,μια εβδομάδα δωρεάν προληπτικού ελέγχου για τον Καρκίνο του Προστάτη ώστε να συμβάλλουμε στην πρόληψη μιας τόσο συχνής νόσου που αν διαγνωστεί εγκαίρως δεν καθίσταται σήμερα επικίνδυνη για τη ζωή όσων ανδρών πάσχουν.

karkinos prostati

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.