Δ.Έδεσσας

Τμήμα Εικαστικών

985Προβολές

Μια ευχάριστη νότα στο τμήμα Εικαστικών προσέφερε με τη παρουσία του ο Πρόεδρος του ΕΥ ΖΗΝ κ. Δημήτριος Γιώγας το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Έδεσσας. Συνομιλώντας με όλους, εξέφρασε την αγάπη του στις κυρίες του τμήματος που φιλοτέχνησαν πασχαλινές δημιουργίες, με το συντονισμό της υπεύθυνης κ. Ειρήνης Ευαγγελίδου, μέλος του τοπικού Καλλιτεχνικού Συλλόγου «ΑΠΕΛΛΗΣ».

Το ταλέντο και η αφύπνιση της φαντασίας όταν δίνονται τέτοιου είδους ευκαιρίες για να εκφραστεί σε ομαδική εργασία, αποβάλλουν το στρες και ωφελούν την ψυχή. Καθώς ο ίδιος προέρχεται από οικογένεια ζωγράφων, γνωρίζει τη θεραπευτική δύναμη και την ευεργετική επίδραση της τέχνης. Ακόμη και το πιο απλό που φτιάχνει το χέρι του ηλικιωμένου μπορεί να εξελιχθεί σε «μαγικό» δημιούργημα αποτύπωσης του συναισθηματικού τους κόσμου.

Ταυτόχρονα νέοι χειροποίητοι πίνακες με ανοιξιάτικα τοπία στόλισαν το χώρο του ΚΑΠΗ, δίνοντας μια ευχάριστη και χαρούμενη διάσταση.

Στο τέλος έδωσε τις ευχές του για «ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ» και τους παρότρυνε να συνεχίσουν, τονίζοντας ότι θα είναι αρωγός σε κάθε μελλοντική τους δράση.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.