Π.Ε.Πέλλας

Τμήμα Μεταφορών ΠΕ Πέλλας

256Προβολές

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το αριθμ. Πρωτ. 339283-27/11/2021 έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που αφορά την διαδικασία μετάβασης στο νέο on-line πληροφοριακό σύστημα δεν θα μπορούν να διεκπεραιώνονται υποθέσεις στα Τμήματα Αδειών Οδήγησης και & Αδειών Κυκλοφορίας των Υπηρεσιών Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Κ.Μ. από την Παρασκευή 14/1/2022 έως και την Δευτέρα 24/1/2022. Έτσι μέχρι να ολοκληρωθεί η έναρξη της νέας παραγωγικής διαδικασίας, δεν θα υπάρχει πρόσβαση σε κανένα πληροφοριακό σύστημα που αφορά: Άδειες κυκλοφορίας, άδειες οδήγησης, ειδικές άδειες οδήγησης ΕΔΧ, και Εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών.

Οι Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Κ.Μ. δέχονται αιτήματα για πρωτοκόλληση-κατάθεση δικαιολογητικών, για τις παραπάνω διεργασίες αλλά τα αιτήματα δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν πριν την μετάβαση στο νέο on/line σύστημα η οποία θα λάβει χώρα στις 24/1/2022.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.