Πολιτική

Τοποθέτηση ταχυδρομικών θυρίδων στην Τ.Κ. Καρυδιάς

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
678Προβολές

Τη διαβεβαίωση, μέσω επιστολής, του Διευθύνοντος Συμβούλου των ΕΛΤΑ κ. Κωνσταντόπουλου, ότι ο οργανισμός σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει στην τοποθέτηση ταχυδρομικών θυρίδων στην Τοπική Κοινότητα της Καρυδιάς,εξασφάλισε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Σταμενίτης Διονύσης, ύστερα από σχετικό αίτημα του.

Το γεγονός ότι οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Καρυδιάς στερούνται των υπηρεσιών ταχυδρομείου, αφού δεν υπάρχουν ταχυδρομικές θυρίδες, είχε θίξει ο Βουλευτήςμε επιστολή του προς τον κ. Κωνσταντόπουλο, στις 16.03.2020.

 

Στο κείμενο της επιστολής του ο κ. Σταμενίτης τόνιζε ότι η συνθήκη αυτή έχει ως αποτέλεσμα:

 

  1. Να χάνεται αλληλογραφία με σημαντικά πολλές φορές έγγραφα (τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες κτλ.).
  2. Να μην τηρείται το απόρρητο της αλληλογραφίας καθώς οι φάκελοι που φτάνουν μένουν αναγκαστικά σε δημόσια θέα.
  3. Και τέλος, να χάνονται λογαριασμοί όπως ΔΕΗ, τηλεπικοινωνιών, κτλ.

 

Στα πλαίσια αυτά ο Βουλευτής ζητούσε την άμεση επίλυση του προβλήματος με την τοποθέτηση ταχυδρομικών θυρίδων στο κέντρο του χωριού της Καρυδιάς.

 

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλός των ΕΛΤΑ ενημέρωσε το Βουλευτή ότι η Εταιρεία θα προβεί άμεσα στη σχετική ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να προχωρήσει στις από μέρους της ενέργειες για την προμήθεια και εγκατάσταση σωμάτων γραμματοθυρίδων στο πλαίσιο της εφαρμογής του ν. 4053/2012 και των αποφάσεων της Ε.Ε.Τ.Τ.

 

 

 

 

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.