Πολιτισμός

Το μόνο που θέλουν τα Παιδιά είναι να Χαμογελάσουν

1.1kΠροβολές

Αυτά τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι του Χαμόγελου
θα γιορτάσουν με τα 350* παιδιά που μεγαλώνουν
στα 14 Σπίτια μας.

Αυτά τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι του Χαμόγελου θα βρίσκονται δίπλα στα 750* παιδιά, που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία Παίδων, μακριά από τα σπίτια τους αυτές τις γιορτές.

Αυτά τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι του Χαμόγελου με τα ασθενοφόρα μας θα διακομίσουν 400* παιδιά με προβλήματα υγείας από και προς τα Νοσοκομεία Παίδων.

Αυτά τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι του Χαμόγελου θα εξασφαλίσουν ό,τι χρειάζεται για το γιορτινό τραπέζι 4.500* παιδιών, που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα.

Αυτά τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι του Χαμόγελου στη Γραμμή SOS 1056 θα απαντήσουν σε περισσότερες από 18.000* κλήσεις παιδιών που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι του Χαμόγελου και αυτά τα Χριστούγεννα, με το πιο ζεστό Χαμόγελό τους θα βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα σε κάθε παιδί!

Βοηθήστε κι εσείς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να δώσει σε 24.000 Παιδιά* το πιο σημαντικό δώρο Χριστουγέννων: το ΧΑΜΟΓΕΛΟ τους!

Στηρίξτε τις δράσεις με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
Καλέστε στο 19810 από σταθερό ή κινητό
(χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)
Στείλτε SMS στο 19810 τη λέξη «ΧΑΜΟΓΕΛΟ»
(χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 8% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.