Δ.Πέλλας

Το 10ο Open Air Party στο πάρκο του Άη-Γιώργη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
192Προβολές

Από την Τετάρτη 22 ως την Κυριακή 26 Ιουνίου το πάρκο του Άη-Γιώργη

στα Γιαννιτσά αλλάζει όψη και υποδέχεται το γεγονός της χρονιάς!

Το Open Air Party φέτος είναι επετειακό μιας και κλείνει τα 10 χρόνια! Τα παιδιά του πρώτου παιχνιδότοπου είναι πλέον φοιτητές κι εμείς… ακόμα εκεί, στο πάρκο! Αυτή τη χρονιά μεγαλώνουμε την διάρκεια του φεστιβάλ από 3 σε 5 ημέρες. Μ’ ένα γεμάτο πρόγραμμα από εκδηλώσεις για τους πιο μικρούς μέχρι και τους πιο μεγάλους επισκέπτες μας. Με πολλούς γνωστούς και αναγνωρισμένους καλλιτέχνες και μία διοργάνωση με την υπογραφή και την σφραγίδα των γιαννιjazz.

Από Τετάρτη 22 ως και Κυριακή 26 Ιουνίου το πάρκο του Άη-Γιώργη στα Γιαννιτσά αλλάζει όψη και υποδέχεται το γεγονός της χρονιάς! Για πέντε ολόκληρες μέρες ανεβάζουμε την ένταση, κάνουμε θόρυβο και χρωματίζουμε το κέντρο της πόλης με χαμόγελα, παιχνίδια και δυνατή μουσική.

Θεματικοί παιχνιδότοποι πρωί και απόγευμα, μουσικοπαιδαγωγικό διαδραστικό δρώμενο, κυνήγια κρυμμένου θησαυρού για μικρούς και μεγάλους, παιδικές παραστάσεις, βραδινές συναυλίες! Επίσης: μαθαίνουμε σκάκι και παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια, μαθαίνουμε latin χορούς, βλέπουμε ταινία!

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: θα λειτουργήσει διαδραστική έκθεση έργων που έγιναν από τους νέους του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Γιαννιτσών στο Εργαστήρι Κεραμικής του Κέντρου, με τίτλο:

“Κοίτα με, Άκου με, Άγγιξέ με”.

Ελάτε να ζήσετε το Open Air Party των γιαννιjazz. Ένα μουσικό φεστιβάλ μικρού μήκους που αναβιώνει κάθε Ιούνιο στο πάρκο του Άη-Γιώργη στα Γιαννιτσά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τα εκδηλώσεις!

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.