Δ.Αλμωπίας

Υγειονομικό υλικό και τρόφιμα στη Φούστανη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
704Προβολές

Τροφοδοσία με υγειονομικό υλικό και τρόφιμα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Φούστανης από την ΠΕ Πέλλας

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή με την έγκριση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας πραγματοποιήσαν διανομή τροφίμων και ειδών  ατομικής υγιεινής και καθαρισμού σπιτιού σε όλες τις οικογένειες της Τοπικής Κοινότητας Φούστανης η οποία βρίσκεται σε καραντίνα, στο πλαίσιο διαχείρισης της κρίσης του Κορωνοïού.

Από την πρώτη στιγμή της κρίσης του κορωνοιου, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας βρίσκονται στο πλευρό των κατοίκων, σε μία προσπάθεια να μην διαταραχθεί ο κοινωνικός ιστός και να συνεχιστούν με ασφάλεια οι σημαντικές γεωργικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητες της περιοχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην περιοχή, αναφέρει σε σχετική δήλωσή του: «Οι κάτοικοι της Φούστανης δεν είναι μόνοι τους. Με τη σημερινή διανομή τροφίμων και ειδών  ατομικής υγιεινής, προσπαθούμε να διευκολύνουμε τη διαβίωση των κατοίκων στις δύσκολες αυτές ώρες. Είναι σημαντικό να αποκόψουμε τη δυνατότητα διασποράς του επικίνδυνου ιού, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη συνέχεια της κοινωνικής ζωής με ασφάλεια. Η Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, εγγύτερα στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες, συνδράμουν στο έργο και στην εφαρμογή των μέτρων που αποφασίζει η πολιτεία. Είναι σημαντικό να δείξουμε όλοι μας μέγιστο βαθμό υπευθυνότητας, ώστε η υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, να μην εξελιχθεί γρήγορα σε οικονομική και ανθρωπιστική».

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εκφράζει επίσης τις θερμές ευχαριστίες του στα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας, τους υπαλλήλους του Δήμου Αλμωπίας καθώς και τους Τοπικούς Συμβούλους της κοινότητας Φούστανης, Κουβάτση Θεολόγη και Γαρατίδη Λάζαρο που συνέβαλαν στη διανομή των υλικών και τροφίμων προς τους κατοίκους της Φούστανης.

 

s

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.