Δ. ΑλεξάνδρειαςΕιδήσεις

Υπογράφηκε η σύμβαση για την Ασφαλτόστρωση και βελτίωση Αγροτικών οδών Δήμου Αλεξάνδρειας

269Προβολές

Υπεγράφη σήμερα από το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, κο Παναγιώτη Γκυρίνη και τον κο Νικόλαο Καϊσίδη εκπρόσωπο της εταιρείας «ΚΑΪΣΙΔΗΣ Π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ», η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» προϋπολογισμού 627.500,00 ευρώ.

Το έργο, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ στον Άξονα Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», της Πρόσκλησης ΑΤ05, με τίτλο: «Ανάπτυξη της υπαίθρου-Αγροτική Οδοποιία» και προβλέπει την Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων, στο αγρόκτημα του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο Δήμαρχος μετά την υπογραφή δήλωσε:

“Ακόμη ένα έργο που δεσμευτήκαμε απέναντι στους πολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας, υλοποιείται, βελτιώνοντας πρωτίστως την καθημερινότητα όσων δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα αλλά και στους κατοίκους-πολίτες του Δήμου μας. Μένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και συνεχίζουμε”.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.