Δ. Σκύδρας

Φιλοζωικό Σωματείο Σκύδρας

896Προβολές
Είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση, ΔΕΝ έχουμε τροφές και τα ζώα κινδυνεύουν να μείνουν ΝΗΣΤΙΚΑ!

Μέχρι τώρα μας προμήθευε τροφές ο δήμος, δυστυχώς όμως ο προμηθευτής δεν έχει πληρωθεί και δεν έχει τροφές να μας δώσει!
Εδώ και λίγες μέρες αναγκαστικά αγοράζουμε τροφές, με χρήματα που είναι από δωρεές πολιτών για φάρμακα και προγραμματισμένες θεραπείες σκυλιών! Δυστυχώς όμως τα λεφτά τελειώνουν και από εβδομάδα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΦΕΣ να ταΐσουμε πάνω 200 ζώα!
Συναντηθήκαμε με την δήμαρχο, μας είπε πως θα λυθεί το θέμα κάποια στιγμή, αλλά ο προμηθευτής ΣΗΜΕΡΑ μας ενημέρωσε πως αν δεν πληρωθεί δεν μπορεί να κάνει κάτι άμεσα !
Χρειαζόμαστε βοήθεια, δυστυχώς αν δεν βρεθεί κάποια λύση, η επόμενη εβδομάδα, θα είναι και η τελευταία εβδομάδα του καταφυγίου. Θα εξαντλήσουμε όλα τα χρηματικά αποθέματα που έχουμε και όταν φθάσουμε στο σημείο μηδέν, χωρίς τροφή στα χέρια μας, τότε δυστυχώς οι πόρτες θα ανοίξουν…

Όσο και να μας πονάει που καταστρέφεται όλο αυτό που με τόσο κόπο χτίσαμε τα τελευταία 4 χρόνια, δεν μπορούμε να κρατήσουμε έγκλειστα και νηστικά περισσότερα από 200 ζώα (ενήλικα, ηλικιωμένα, κουτάβια, παράλυτα, άρρωστα, εγχειρισμένα, επιθετικά, γάτες, παράλυτες γάτες)!

Κάνουμε έκκληση προς όλους. Έκκληση στους δημότες της Σκύδρας που πολλοί εξ αυτών τόσο καιρό μας επιβάρυναν με εγκαταλελειμμένα ζώα έξω από το καταφύγιο. Έκκληση στις επιχειρήσεις τις περιοχής. Έκκληση στον εμπορικό σύλλογο. Έκκληση όπου μπορεί να ακουστεί η φωνή μας!
Αν αυτά τα ζώα βγουν στο δρόμο, ειδικά τα κουτάβια που μεγάλωσαν στο καταφύγιο και δεν ξέρουν να προστατευθούν, στις επόμενες μέρες θα μετράμε θύματα! Τα μεγαλώσαμε με τόσο κόπο, τα φροντίσαμε με τόση αγάπη… και τώρα τι;;;; Αυτό ήταν; Όλα τελείωσαν;
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! Μέχρι τώρα καταφέρναμε να αντιμετωπίσουμε πολλές αντίξοες καταστάσεις, αλλά τροφή για τόσα ζώα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να εξασφαλίσουμε!
Αν δεν βρεθεί λύση, το καταφύγιο θα πάψει να υπάρχει, αυτή η σελίδα θα σιγήσει…
Περιοχή Σκύδρας-Ν. Πέλλας.
Τηλ. επικοινωνίας 6984881749
Παρακαλούμε αν θέλετε να μας ενισχύσετε μέσω κατάθεσης στην Εθνική τράπεζα:
ΙΒΑΝ: GR0501104730000047361038988
ή στο Paypal: animalwelfareskydras@gmail.com.
Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για μας!

Φιλοζωικό Σωματείο Σκύδρας “Στοργή”

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.