Δ.Έδεσσας

Φωτισμός κόμβων: η συνεργασία αποδίδει!

427Προβολές

Είναι γνωστό ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Πέλλας και ο Δήμος Έδεσσας συνεργάζονται άριστα για όλα τα θέματα. Ο φωτισμός των κόμβων προς Καρυδιά – Κερασιά, προς Κεδρνώνα και Άνω Γραμματικό, προς Άρνισσα και διασταύρωση προς Άρνισσα και Ξανθόγεια είναι ένα σημαντικό έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που αποδεικνύει αυτή τη συνεργασία!

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που ενισχύει την ασφάλεια των πολιτών που μετακινούνται στο οδικό δίκτυο της περιοχής μας.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή για την άριστη συνεργασία. Ο φωτισμός των κόμβων είναι ένα σημαντικό έργο βελτίωσης της ζωής των πολιτών και ενίσχυσης της ασφάλειας. Τους εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια στα έργα και τις παρεμβάσεις για την βελτίωση της ζωής όλων μας».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.