Δ.Έδεσσας

Χαρίζω παιδικό βιβλίο ή παιχνίδι

926Προβολές

Το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα» παράλληλα με τη διεξαγωγή του φετινού 12ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ σκοπεύει να συγκεντρώσει παιδικά βιβλία και παιχνίδια.
Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του περσινού 11ου Τουρνουά είχαν συγκεντρωθεί 1.100 τίτλοι βιβλίων που κόσμησαν τις δυο βιβλιοθήκες του Παιδιατρικού και Μαιευτικού Τμήματος του Νοσοκομείου Έδεσσας και οι οποίες κατασκευάστηκαν με έσοδα από τους παίκτες που συμμετείχαν στο Τουρνουά.


Φέτος η παραπάνω κοινωνική δράση θα πραγματοποιηθεί τις τέσσερις τελευταίες μέρες του Τουρνουά Μπάσκετ δηλ. στις 8, 9, 10 και 12/6 στο ΔΑΚ Έδεσσας και τις ώρες 18:00 – 21:00.
Όσοι θελήσουν να προσφέρουν – χαρίσουν κάποιο παιδικό βιβλίο ή και παιχνίδι, το οποίο θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή έως άριστη κατάσταση, μπορούν να το φέρουν στις παραπάνω μέρες και ώρες στο ΔΑΚ Έδεσσας.

Τα βιβλία και τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν θα μοιραστούν στη συνέχεια σε Παιδικούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία και Δημοτικά του Νομού, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκφραστεί.
Με εκτίμηση
Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος
Λάζαρος Σιάντσης
Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.