Αγορά

Χρήση εφεύρεσης Εδεσσαίων επιστημόνων

674Προβολές

Ο Δήμος Έδεσσας πρωτοπορεί στην προστασία τόσο των εργαζομένων όσο και των πολιτών με τους οποίους έρχονται σε επαφή οι εργαζόμενοι για να παράσχουν υπηρεσίες, με τη χρήση μίας νέας εφεύρεσης. Πρόκειται για μία μάσκα, που προστατεύει αποτελεσματικά όλο το πρόσωπο του χρήστη, είναι επαναχρησιμοποιούμενη και ιδιαίτερα αποτελεσματική. Ίσως ένα από τα αποτελεσματικότερα μέσα ατομικής προστασίας κατά του κορωνοϊού!

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς την εταιρία Soulis A.E., που διέθεσε πενήντα μάσκες για την αποτελεσματική προστασία όλων των εργαζομένων που έρχονται σε επαφή με το κοινό, αλλά και τους τρεις νέους επιστήμονες, τον Θοδωρή Μαριόγλου, τον Χάρη Γερεμτζέ και τον Δημήτρη Μουστάκα, που μας κάνουν υπερήφανους με αυτή την πολύ έξυπνη εφεύρεση!

Οι νέοι επιστήμονες αποδεικνύουν ότι εκτός από λαμπερά μυαλά είναι και άνθρωποι με ευαισθησίες, ενώ η εταιρία Soulis A.E. δείχνει έμπρακτα ότι είναι μία μεγάλη εταιρία με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης!

Στα video που παρατίθενται ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, αναφέρεται στην πρωτοβουλία και την χρήση της μάσκας από το προσωπικό του Δήμου Έδεσσας, ενώ ο Αντιδήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Πασχάλης, εξηγεί τον τρόπο χρήσης της!

 

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

 

Στο κανάλι μας στο YouTube μπορείτε να παρακολουθήσετε:

α) Video παρουσίασης της μάσκας (Δημήτρης Γιάννου, Δήμαρχος Έδεσσας):

https://www.youtube.com/watch?v=HPZc0N9a1Cg

β) Video παρουσίασης χρήσης της μάσκας (Αλέξανδρος Πασχάλης, Αντιδήμαρχος):

https://www.youtube.com/watch?v=Q-l5bDAcsKI&t=2s

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.