Δ.Έδεσσας

Χρηματοδότηση β’ φάσης Ανάπλασης Άρνισσας

445Προβολές

Μία σημαντική εξέλιξη για την Άρνισσα είναι η ένταξη της Β’ φάσης του έργου της ανάπλασης του οικισμού, στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις Περιβαλλοντικού ισοζυγίου».

Η Α’ φάση του έργου ανάπλασης οικισμού Άρνισσας (α’ φάση), με προϋπολογισμό 540.000€, βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης από τον Δήμο Έδεσσας. Με την ένταξη της β φάσης του έργου, προϋπολογισμού 336.000€, το έργο της ανάπλασης της Άρνισσας παίρνει ολοκληρωμένη μορφή.

 

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε σχετικά:

«Στην Άρνισσα αυτή την στιγμή υλοποιούνται δύο πολύ σημαντικά έργα: αυτό της πρώτης φάσης της ανάπλασης του οικισμού και της κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου, το οποίο ακολουθεί η κατασκευή του σταθμού βιολογικού καθαρισμού. Η ένταξη της δεύτερης φάσης του έργου της ανάπλασης, δίνει ολοκληρωμένο χαρακτήρα στην παρέμβαση και αφορά το σύνολο του οικισμού.

Εάν προσθέσουμε και το κλειστό γήπεδο της Άρνισσας και ο πλέον δύσπιστος αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ένα τεράστιο πρόγραμμα δημοτικών έργων που δίνουν άλλη υπόσταση στην Άρνισσα και την καθιστούν πραγματική πρωτεύουσα του ορεινού όγκου του Δήμου Έδεσσας».

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.