Δ.Πέλλας

Ψηφιακά η επικοινωνία με τα ΚΕΠ στο Δήμο Πέλλας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
628Προβολές

Μέσω βιντεοκλήσης θα έχουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουν τα αιτήματά τους οι πολίτες του Δήμου Πέλλας καθώς ο δήμος μας έχει επιλεγεί και συμμετέχει στο πρόγραμμα « mykeplive»  του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η υπηρεσία παρέχεται αρχικά στο ΚΕΠ Γιαννιτσών, μέσω της ενιαίας ηλεκτρονικής πύλης του Δημοσίου Gov.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση mykeplive.gov.gr.

Κατά τη χρήση της υπηρεσίας myKEPlive δεν αποθηκεύονται τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, ενώ οι τηλεδιασκέψεις με τους υπαλλήλους των ΚΕΠ δεν καταγράφονται. Τις εργασίες τηλεκπαίδευσης παρακολούθησαν όλοι οι υπάλληλοι του ΚΕΠ.

«Εγκαινιάσαμε χθες τη νέα υπηρεσία για την εξ΄ αποστάσεως εξυπηρέτηση  των πολιτών μέσω βιντεοκλήσης.  Στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ενσωματώνουμε πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες με στόχο την απλούστευση των διαδικασιών για την έκδοση μιας σειράς πιστοποιητικών και εγγράφων που διεκπεραιώνονται από τα ΚΕΠ.  

Στο εξής οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν το αίτημά  τους μέσω βιντεοκλήσης, την ημέρα και ώρα που αυτοί επιθυμούν χωρίς να απαιτείται η προσέλευσή τους στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

 

 

Γραφείο τύπου

Γιαννιτσά  02/10/2020

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.