Δ.ΠέλλαςΥγεία

Ψυχιατρική Κλινική

406Προβολές
 

 

«ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ»

Η  Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών μέσα σε ένα πρωτόγνωρο, σε παγκόσμιο επίπεδο δυσχερές περιβάλλον και ενάντια πολλές φορές σε ένα κλίμα παραπληροφόρησης, προκαταλήψεων και στιγματισμού πολιτών,  συνεχίζει να  παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες,  με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό και με τη βοήθεια της Διοίκησης της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Μακεδονίας), η οποία επιχορήγησε το Νοσοκομείο Γιαννιτσών με το ποσό των 40.000,00€, συντόνισε τις διαδικασίες ανακαίνισης της Ψυχιατρικής Κλινικής, η οποία είναι η μοναδική που λειτουργεί στην ΠΕ Πέλλας.

Η  ανακαινισμένη κλινική παραδίδεται την Τετάρτη 9 Μαρτίου, σε λειτουργία και οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι η αλλαγή PVC πατώματος, αλλαγή κουφωμάτων εσωτερικών και μέρους των εξωτερικών, αλλαγή της κεντρικής εισόδου με πυράντοχη πόρτα νέας τεχνολογίας, ελαιοχρωματισμοί, προμήθεια και αντικατάσταση όλων των εσωτερικών πορτών και βελτίωση της κουζίνας και των θαλάμων των ασθενών της κλινικής.

Με αίσθημα ευθύνης και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν εν μέσω της πανδημίας από τη νόσο COVID-19, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για τη βελτίωση των υποδομών του Νοσοκομείου, τόσο σε κτιριακές δομές, σε ιατροτεχνολογικό  εξοπλισμό, αλλά και ανθρώπινο δυναμικό.     

                                                                        Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ – Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.