Δ. Σκύδρας

Όροι λειτουργίας Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου και τένις Δ. Σκύδρας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
735Προβολές

Ανοιχτό, πλέον, είναι το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Σκύδρας που λειτουργεί, όμως, με τους όρους και τα μέτρα που ορίζει η πολιτεία για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Όπως επισημαίνει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαρία Γιακαμόζη:  στο πλαίσιο της σταδιακής επαναφοράς στην κανονικότητα το Δ.Α.Κ. Σκύδρας άνοιξε και λειτουργεί με βάση τους εξής κανόνες: Η είσοδος επιτρέπεται μόνο από την πύλη εισόδου που βρίσκεται από την πλευρά του δρόμου που συνδέει τη Σκύδρα με τα Σεβαστειανά όπου και γίνεται καταγραφή και θερμομέτρηση των εισερχομένων. Χρησιμοποιείται μόνον ο ανοιχτός χώρος του ταρτάν (στίβου) του γηπέδου  κι όχι  ο χώρος του χλοοτάπητα ή των  κτηριακών εγκαταστάσεων. Σε κάθε περίπτωση η άθληση γίνεται και πρέπει να γίνεται με τρόπο που θ΄αποφεύγεται κατά το δυνατόν ο συγχρωτισμός. Οι ώρες λειτουργίας είναι 07:00΄- 14:00΄ και 17:00΄- 22:00.  Όσον αφορά το γήπεδο του τένις η είσοδος είναι ανοιχτή από την πλευρά της οδού Σεβαστουπόλεως (η οδός που είναι κάθετος στην Παύλου Μελά, απέναντι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο) όπου επίσης γίνεται καταγραφή και θερμομέτρηση των εισερχομένων. Ώρες λειτουργίας,09:00 – 14:00΄ και 17:00΄- 22:00΄.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται στην προϊσταμένη της αντίστοιχης υπηρεσίας Χαρούλα Γραμματοπούλου τηλ.:6984514374.

 

                                                                                                ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.