Αθλητικά

Άκρως επιτυχημένο το Τουρνουά Μπάσκετ, που συνδιοργάνωσαν η Ακαδημία Μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών και η Ακαδημία Μπάσκετ του Γ.Α.Σ. «Αλεξάνδρειας»

182Προβολές

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/11/2022, στα Γιαννιτσά, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που συνδιοργάνωσαν η Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών και η Ακαδημία Μπάσκετ του Γ.Α.Σ. «Αλεξάνδρειας» .

Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 40 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από δύο (2) ηλικιακά παιχνίδια(2010, 2011,2012), τα οποία πραγματοποιηθήκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο των Γιαννιτσών.

Στο πολύ φιλόξενο αθλητικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε στο Τουρνουά, οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν και από τις δύο ομάδες.

Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών τόνισαν τα εξής:

Γιάννης Κασιμίδης: «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και των δύο ομάδων. Ήταν ένα απόλυτα επιτυχημένο Τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκαν αθλητές ηλικίας έντεκα και δώδεκα ετών. Όλοι οι αθλητές μας απόλαυσαν την συμμετοχή τους στο Τουρνουά.  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσπαθούμε να δώσουμε στους αθλητές μας πολλούς αγώνες γιατί πιστεύουμε από τα παιχνίδια θα αποκτήσουν την αγωνιστική εμπειρία που χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε μπασκετικές ομάδες που θα χαίρονται και θα αγαπούν το άθλημα μας.  Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς των παιδιών και των δυο ακαδημιών που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο και δημιούργησαν μια πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο coach των Ακαδημιών της Αλεξάνδρειας, Τσοπουρίδη Θεόδωρο, για την ανταπόκριση του στο κάλεσμά μας.»

 

Θεόδωρος Τσοπουρίδης: «Ευχαριστώ την Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών για το φιλικό Τουρνουά που συνδιοργανώσαμε. Αυτό που έχουμε σαν στόχο και σκοπό στην προσπάθεια μας είναι να καλλιεργούμε το άθλημα που όλοι αγαπάμε αλλά και να δίνουμε κίνητρο στα παιδιά να ασχοληθούν με αυτό. Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που παραβρέθηκαν σήμερα και γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσουν το τουρνουά μας. Ευχαριστώ με τη σειρά μου προσωπικά τον coach Γιάννη Κασιμίδη, τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών που συμμετείχαν στο Τουρνουά και τους εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.