Δ.Πέλλας

Αίσιο τέλος στα Γιαννιτσά

1.2kΠροβολές

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με τη γυναίκα που απειλούσε να πέσει στο κενό από την οροφή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γιαννιτσών. Μετά από δύο ώρες και μετά από παρέμβαση ειδικού διαπραγματευτή της Αστυνομίας, η γυναίκα πείστηκε να κατέβει από το σημείο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για τη μητέρα της εικοσιδυάχρονης φοιτήτριας (Λ.Κ.) του ΑΠΘ, που το Νοέμβριο του 2016 είχε βάλει τέλος στη ζωή της, πηδώντας από τον ένατο όροφο των φοιτητικών εστιών του ιδρύματος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η μητέρα της φοιτήτριας που έβαλε με άδοξο τρόπο τέλος στη ζωή της, ζητά να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση της κόρης της, ώστε να βρεθεί η αλήθεια.Η γυναίκα φέρεται αγανακτισμένη διότι, παρά την προκαταρκτική εξέταση, που βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε εξέλιξη από τις διωκτικές αρχές για τις συνθήκες αυτοκτονίας της κόρης της, η έρευνα -όπως καταγγέλλει- δεν έχει οδηγήσει σε αποτελέσματα.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.