Π.Ε.Πέλλας

Ανακοίνωση για τα υγειονομικά μέτρα στην Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας.

714Προβολές

Με αφορμή την ιδιαίτερη επιβάρυνση της περιοχής από την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων covid-19 η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας ανακοινώνει ότι στις ενορίες και τις Ιερές Μονές της έχουν μεταφερθεί οι σχετικές οδηγίες και εφαρμόζονται κανονικά τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως και το Μητροπολιτικό οίκημα στην Έδεσσα, όπου πραγματοποιείται και απολύμανση των χώρων δύο φορές εβδομαδιαίως. Επίσης και οι μετακινήσεις του Σεβ. Μητροπολίτου, των κληρικών και των λαϊκών υπαλλήλων πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υγειονομικές διαδικασίες μηδενός εξαιρουμένου. Για όλη την περίοδο των μέτρων τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως λειτουργούν με το απαραίτητο προσωπικό και δέχονται το κοινό σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα και κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 10π.μ. έως 12μ.
Η Ιερά Μητρόπολις απευθύνει θερμή σύσταση προς τον πιστό λαό, να σέβεται και να εφαρμόζει τις υγειονομικές οδηγίες των αρμοδίων αρχών. Προ πάντων δε να στρέφει συνεχώς το βλέμμα του στον Τριαδικό Θεό με βαθιά ταπείνωση και μετάνοια, «έως αν παρέλθη» ο μέγας αυτός πειρασμός που συνταράσσει την ανθρωπότητα. «Έως ου οικτειρήσαι ημάς»· μέχρι να μας λυπηθεί και να μας ελεήσει.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.