Κεντρική Μακεδονία

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος εντοπίστηκε κατάστημα, όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια

1.2kΠροβολές

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος εντοπίστηκε βραδινές ώρες χθες, 10 Ιανουαρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί, προσωρινά διευθύνοντες το κατάστημα και (2) παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Για τα ίδια αδικήματα κατηγορείται και ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι ελέγχονταν από (2) κεντρικές μονάδες – ηλεκτρονικούς υπολογιστές ( server ), ενώ σε δύο οθόνες εμφανίζονταν τυχερό παίγνιο και μονάδες πονταρίσματος.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(24) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
(2) κεντρικές μονάδες ( servers ) με τα παρελκόμενά τους,
(7) ειδικά τηλεχειριστήρια-πομποί για αλλαγή της κατάστασης των ηλεκτρονικών υπολογιστών,
το χρηματικό ποσό των (1.260) ευρώ και
χειρόγραφες σημειώσεις.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.