Δ.ΠέλλαςΠολιτισμός

Γιορτινές Δημιουργίες απο το Κ.Δ.Α.Π.μεΑ Γιαννιτσών

598Προβολές

Αν και οι ημέρες που διανύουμε είναι δύσκολες για κάθε γωνιά του πλανήτη, αλλά και για όλη τη χώρα, τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης με Αναπηρίες του δήμου Πέλλας, κατασκεύασαν για ακόμη μια χρονιά με φαντασία και υλικά από τη φύση, γιορτινά στολίδια.

Μαζί με την εκπαιδευτικό τους Αναστασία Σέμου έκαναν μια μικρή βόλτα και συνέλλεξαν κλαδιά που χρησιμοποίησαν στις δημιουργίες τους. Έτσι το μάθημα καλλιτεχνικών απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ίδια, ενώ με διάφορα άλλα υλικά συμπλήρωσαν τα χριστουγεννιάτικα έργα τους.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες, λειτουργεί σε όλο το διάστημα της καραντίνας, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, ώστε τα παιδιά αυτά να μην βιώνουν μαζί με τις υπόλοιπες νοητικές και κινητικές δυσκολίες τους τον εγκλεισμό.

Στο ΚΔΑΠΜΕΑ Γιαννιτσών φοιτούν 25 άτομα και κάτω από την εκπαίδευση επιστημονικού και καλλιτεχνικού προσωπικού, φτιάχνουν έναν ομορφότερο κόσμο γύρω τους. Το καθένα με τις ξεχωριστές ικανότητες που διαθέτει, συμμετέχει σε εργαστήρια και το αποτέλεσμα πραγματικά μας εκπλήσσει.

Μέσα από όλη αυτή την γιορτινή διαδικασία το προσωπικό και τα παιδιά του Κέντρου στέλνουν τις ευχές τους σε όλους, για χαρούμενες γιορτές γεμάτες υγεία και χαμόγελο.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.