Δ.Έδεσσας

Διαδικτυακή συζήτηση με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

524Προβολές

Την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021, στις 7.30 μ.μ. στο πλαίσιο του Διαδικτυακού Προγράμματος «Έδεσσα Δικτυωμένος Δήμος» σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΔΕ διοργανώνουμε διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση για τον Τουρισμό.

Η υγειονομική κρίση του covid-19 επηρέασε δραματικά όλο το φάσμα του Τουρισμού αλλά οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις ώστε γρηγορότερα να ανακάμψουμε και να δημιουργήσουμε τις αναπτυξιακές συνθήκες για όλους-ες με σεβασμό στο Περιβάλλον.

Απαραίτητη συνθήκη η καλύτερη ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών του Τουριστικού κλάδου. Στην επιμορφωτική συνάντηση θα αναπτυχθούν έννοιες και πρακτικές της βιωσιμότητας και της ανθεκτικότητας στον Τουρισμού και σε σχέση με το Περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθώς επίσης και ειδικές εναλλακτικές μορφές Τουρισμού. Επιπρόσθετα στα πλαίσια των καλών πρακτικών θα γίνει παρουσίαση της μελέτης περίπτωσης “Edessa City Card”.

Επίσημη προσκεκλημένη είναι η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη που θα μιλήσει για το πλαίσιο και τις πολιτικές και το πάνελ πλαισιώνουν εξιδεικευμένοι ομιλητές-τριες σε θέματα Τουρισμού και Περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια των εισηγήσεων θα μπορείτε να υποβάλλεται τις ερωτήσεις σας μέσω φόρμας στο YouTube channel του Δ. Έδεσσας.

Αφορά κυρίως επαγγελματίες, εργαζόμενους και φοιτητές του Τουρισμού.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους-ες έχουν κάνει προεγγραφή.

Δηλώσεις συμμετοχής:

https://forms.gle/Ze5jqEVXerWTWwNr9

H παρακολούθηση θα γίνει από τον σύνδεσμο:

https://youtu.be/_7Stgxh46Mk

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2381350758.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.