Δ.Πέλλας

Διανομή τροφίμων και προϊόντων

883Προβολές

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Ε.Π. Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (Τ.Ε.Β.Α.).
Τετάρτη 19/6, Πέμπτη 20/6 και Παρασκευή 21/6 θα γίνει διανομή στον Δήμο Πέλλας από τον ισόγειο χώρο που βρίσκεται επί της οδού Πηνελόπης Δέλτα 17 – 19 (παλιό Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών – παλιά αγορά), περιοχή 9ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών. Ώρες διανομής, 09:00 – 15:00.

Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων και προϊόντων του ΤΕΒΑ στους Δήμους της Πέλλας

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: “Στόχος είναι η ομαλή διανομή για την ανακούφιση των συμπολιτών μας”

 Με τη νέα διανομή τροφίμων και προϊόντων στους Δήμους Πέλλας και Έδεσσας προχωρά απο σήμερα η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο πλαίσιο υλοποίησης του Ε.Π. Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (Τ.Ε.Β.Α.). Άλλωστε, ολοκληρώθηκε η διανομή στους Δήμους Σκύδρας και Αλμωπίας τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη 19/6, Πέμπτη 20/6 και Παρασκευή 21/6 θα γίνει διανομή στον Δήμο Πέλλας από τον ισόγειο χώρο που βρίσκεται επί της οδού Πηνελόπης Δέλτα 17 – 19 (παλιό Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών – παλιά αγορά), περιοχή 9ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών. Ώρες διανομής, 09:00 – 15:00.

Την Δευτέρα 24/6 θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του Δήμου Έδεσσας από τα «Ψυγεία ΑΔΑΜΙΔΗΣ» Λεωφόρος Νίκης 35, Έδεσσα (δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων, Έδεσσας). Ώρες διανομής, 09:00 – 16:00.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία και ενημερώνεται για την πορεία της υλοποίησης των διανομών στους συμπολίτες μας ωφελούμενους από την υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος κα. Ελένη Καραντώνη. Στόχος είναι η ομαλή πραγματοποίηση της διανομής για να παραλάβουν οι ωφελούμενοι ό, τι προβλέπεται από τη διαδικασία για την ανακούφιση και στήριξη των ιδίων και των οικογενειών τους.

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής Ξηρά προϊόντα: μακαρόνια, ρύζι συσκ., κοτόσουπα με ζυμαρικά, κόρν φλέϊκς, αλεύρι, ζάχαρη λευκή, μαρμελάδα, σούπα μινεστρόνε, γάλα μακράς διάρκειας, ελαιόλαδο, με το σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο στα 8,2 κιλά.

Επίσης, κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής Νωπά προϊόντα: κρέας χοιρινό, κρέας βόειο, τυρί φέτα, τυρί ημίσκληρο, μπανάνες, με το σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο στα 5 κιλά.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό  Α.Μ.Κ.Α, την αστυνομική τους ταυτότητα  ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην περίπτωση που τα προϊόντα θα παραληφθούν αυτοπροσώπως, ενώ, στην  αντίθετη περίπτωση (παραλαβή από τρίτο άτομο) εξουσιοδότηση και την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Επισημαίνεται, ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.