Δ. ΣκύδραςΥγεία

Δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης του κορωνοϊού στη Σκύδρα τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου.

595Προβολές

Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) θα πραγματοποιήσει δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού  σε κατοίκους της πόλης της Σκύδρας, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, από τις 11:30΄έως τις 14:00΄, στο  χώρο μπροστά από το Δημαρχείο.

Χρήσιμες υπενθυμίσεις:

 

  • Οι προσερχόμενοι πριν από τη μετακίνησή τους για τις εξετάσεις  θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα  στον  αριθμό 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1.
  • Θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους  την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώσουν τον Α.Μ.Κ.Α. και τον τηλεφωνικό τους αριθμό όταν τους ζητηθούν για την καταγραφή των στοιχείων τους και για πιθανή ενημέρωσή τους στην περίπτωση που βρεθούν θετικοί στον ιό.
  • Σε περίπτωση που κινούνται με αυτοκίνητο επιτρέπεται να επιβαίνουν με τον οδηγό δύο ενήλικα άτομα ή εάν πρόκειται για οικογένεια επιτρέπεται η επιβίβαση μέχρι δύο ανήλικων παιδιών, σύμφωνα βεβαίως με τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα.
  • Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που θα προσέρχονται για τις εξετάσεις να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας (π.χ. μάσκες, αποστάσεις) για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού , κι επίσης ν΄ακολουθούν τις οδηγίες και τις συστάσεις των αρμοδίων ώστε οι  εξετάσεις να ολοκληρωθούν κι αυτή τη φορά με ομαλό τρόπο.

Πληροφορίες παρέχονται από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σκύδρας Θεόδωρο Αντωνιάδη: 6974661505 και τα στελέχη του Δήμου, Ιγνάτη Καραπαναγιώτη: 2381351886 και Δημήτρη Αλεξανδρίδη: 2381351802.

Ο Δήμος Σκύδρας, για μια ακόμη φορά, ευχαριστεί θερμά τον Ε.Ο.Δ.Υ. για τη συνεργασία.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.