Δ.ΈδεσσαςΥγεία

Δωρεάν test Covid-19 στην Έδεσσα την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021.

628Προβολές

Δύο κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στην Έδεσσα την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 προκειμένου να πραγματοποιήσουν test Covid-19.

  • Το ένα κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει test στο Γηροκομείο Έδεσσας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Δημαρχείο αποκλειστικά για τους υπαλλήλους του Δήμου Έδεσσας.
  • Το άλλο κλιμάκιο θα βρίσκεται από τις 10:30π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας για να πραγματοποιεί δωρεάν test Covid-19 για όσους πολίτες το επιθυμούν.

Τα test είναι προαιρετικά και για την πραγματοποίηση τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής τους Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Ο Αντιδήμαρχος, κ. Κώστας Λαμπρόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Με επαναλαμβανόμενα δωρεάν τεστ, που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες, έχουμε ως στόχο να δούμε το επιδημιολογικό φορτίο στην τοπική κοινωνία της Έδεσσας.

Ταυτόχρονα, είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου Έδεσσας προκειμένου να προστατευτούν οι ίδιοι και να προστατέψουν το κοινό που εξυπηρετούν, καθώς ο Δήμος Έδεσσας συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του στους πολίτες ακόμα και στον καιρό της πανδημίας».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.