Δ.Αλμωπίας

Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας

784Προβολές

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές που έχουν αδήλωτες παροχές ύδρευσης πως έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία μέχρι τις 31 Μαΐου 2020 για την τακτοποίηση των παροχών αυτών.
Από 1 Ιουνίου και έπειτα η υπηρεσία θα προβεί σε ελέγχους και όπου διαπιστώνεται αδήλωτη παροχή, ο παραβάτης θα τιμωρείται με πρόστιμο το οποίο ορίζεται μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και με ποινικές κυρώσεις σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ποινικού κώδικα.

Η επιχείρηση ενημερώνει τους καταναλωτές που έχουν κοινό υδρόμετρο σε οικία και επαγγελματικό χώρο πως έχουν τη δυνατότητα να διαχωρίσουν τις δυο παροχές και να τοποθετήσουν δεύτερο υδρόμετρο μέχρι τις 31 Μαΐου 2020 ώστε από το 2020 η χρέωση τους να γίνει ξεχωριστά για κάθε υδρόμετρο και για το 2019 να γίνει ως οικιακή. Για όσους δεν προβούν στον παραπάνω διαχωρισμό, η χρέωση θα συνεχίσει να γίνεται βάση του κανονισμού ως επαγγελματική.

Επικοινωνία
τηλέφωνο 2384024590
email deyaalmopias@gmail.com

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.