Πολιτική

Ενίσχυση των σχολικών μονάδων και τμήματα ένταξης για το Νομό Πέλλας ζήτησε ο Σταμενίτης.

459Προβολές

Την ενίσχυση των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας του Νομού Πέλλας κατά την 4η φάση των αναπληρωτών και την έγκριση της δημιουργίας των τμημάτων ένταξης που έχει αιτηθεί η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας του Νομού ζήτησε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης από την Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους την Τρίτη 02 Νοεμβρίου 2021 ο Βουλευτής κ. Σταμενίτης, σε μια διεξοδική συζήτηση με την Υφυπουργό για όλα τα ζητήματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες του Νομού Πέλλας, έθεσε ως κρίσιμα σημεία τα δύο προαναφερθέντα ζητήματα καθώς τόσο η ενίσχυση με εκπαιδευτικό προσωπικό όσο και η δημιουργία τμημάτων ένταξης θα καλύψουν σημαντικές εκπαιδευτικές ανάγκες που εντοπίζονται αυτό το διάστημα στο Νομό Πέλλας.

Από την πλευρά της η Υφυπουργός κ. Μακρή στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που παρουσιάζονται αλλά και να ικανοποιηθεί ο μέγιστος δυνατός αριθμός των αιτημάτων αναφορικά με τα τμήματα ένταξης. Στο πλαίσιο αυτό, όπως ενημέρωσε τον κ. Σταμενίτη, θα εξεταστούν και όσα αφορούν το Νομό Πέλλας με στόχο να ικανοποιηθούν στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό.

Επιπροσθέτως, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε και από τις δύο πλευρές ότι η συνεργασία του Υπουργείου και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης του Νομού Πέλλας θα είναι συνεχής, με κύριο στόχο όπου εντοπίζονται προβλήματα άμεσα να επιλύονται.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.