Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

88Προβολές
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στον ισόπεδο κόμβο του Αγίου Αθανασίου και στο παράπλευρο οδικό δίκτυο για απόσταση περίπου 200-250 μέτρων. Οι εργασίες θα εκτελεστούν ως εξής:
– Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 θα εκτελεστούν τμηματικά εργασίες ασφαλτόστρωσης στον ισόπεδο κόμβο Αγίου Αθανασίου και συγκεκριμένα στην αριστερή λωρίδα και τη λωρίδα αναμονής για Άγιο Αθανάσιο, στο ρεύμα προς Χαλκηδόνα και την αριστερή λωρίδα, τη δεξιά λωρίδα και τη λωρίδα αναμονής στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό της κίνησης προς τον Άγιο Αθανάσιο από το συγκεκριμένο κόμβο, αλλά και από τον Άγιο Αθανάσιο προς τη Χαλκηδόνα.
– Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε κάποιο από τα ανωτέρω τμήματα, εφόσον λόγω καιρού δεν μπορέσουν να εκτελεστούν/ολοκληρωθούν οι εργασίες που αναφέρονται αναλυτικά για την Κυριακή, καθώς και ένα μικρό τμήμα, περίπου 200-250 μέτρων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο.
– Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας μετά τον κόμβο του Αγίου Αθανασίου για περίπου 700-800 μέτρα.
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν κατά τις παραπάνω ημέρες από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.