Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες κοπής πρασίνου

336Προβολές

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 3 Μαΐου έως και το Σάββατο 7 Μαΐου 2022. 
Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας στα εξής σημεία:
δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από τη γέφυρα Δενδροποτάμου (Χ.Θ. 3+500) έως τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου (Χ.Θ. 52+900) από την Τρίτη 3 Μαΐου  έως την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022.
επί της κεντρικής νησίδας της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου Σίνδου και του ισόπεδου κόμβου Αγίου Αθανασίου, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, ταυτόχρονα, το Σάββατο 7 Μαϊου 2022.
Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας  ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.