Αθλητικά

Εχασε τη ζωή του ποδοσφαιριστής απο τη Χαρίεσσα

1.3kΠροβολές

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαρίεσσας και ο φίλαθλος κόσμος της Ημαθίας, από τον θάνατο 17χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος κατέρρευσε εχθές μέσα στο γήπεδο.

Το συμβάν σημειώθηκε στο γήπεδο της Χαρίεσσας στην αναμέτρηση της τοπικής ΑΕ με τον Φίλιππο Μελίκης.

Στο 22’ του αγώνα και ενώ η μπάλα παιζόταν σε άλλο σημείο του γηπέδου, ο ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας Χρήστος Πετρίδης κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κοντά του έσπευσαν άμεσα ο γιατρός του αγώνα Φίλιππος Βάντσης και ο αδελφός του προπονητή της Μελίκης Βασίλης Ντάμτσιος (Νοσηλευτής-Διασώστης ΕΚΑΒ) οι οποίοι του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και κατάφεραν με επίμονες προσπάθειες να τον επαναφέρουν.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Νάουσας στις 16:12, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη κατάσταση του 17χρονου.

Με βάση τελευταίες και έγκυρες πληροφορίες, ο νεαρός ποδοσφαιριστής άφησε στις 22:43 την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου, παρά τις πολύωρες απέλπιδες προσπάθειες των υπευθύνων ιατρών.

Πηγή: emvolos.gr

Η κηδεία του άτυχου νέου θα γίνει στον στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Νάουσα Δευτέρα 14-2 στις 4μμ.

Στέργιος Μουρτζίλας ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ:

«Το ξημέρωμα της Κυριακής βρίσκει την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ημαθίας να θρηνεί την αδόκητη απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Χαρίεσσας Χρήστου Πετρίδη. Οι στιγμές που διερχόμαστε ιδιαίτερα τραγικές. Το μόνο που μας μένει είναι να προσευχηθούμε να αναπαυτεί η ψυχούλα του Χρήστου στον παράδεισο και ο Θεός να παρηγορήσει τους δικούς του ανθρώπους.

ΕΚ μέρους της διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας και όλων των ποδοσφαιρικών Σωματείων μας εύχομαι να μην θρηνήσουμε ποτέ ξανά τον θάνατο ενός νεαρού παιδιού».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.