Αγορά

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. σε νέες περιοχές

317Προβολές

Η εταιρεία   Mασούτης   διευρύνει την παρουσία της σε Κέρκυρα, νησιά του Αιγαίου και Κρήτη!

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επικύρωσηςτηςσυμφωνίαςμε την εταιρεία ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε.

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.διευρύνει την παρουσία της σε νέες περιοχές μέσα από μια στρατηγική συμφωνία με την εταιρείαΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε.

Μετά την έγκριση της επιτροπής ανταγωνισμού, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες υπογραφών της συμφωνίαςανάμεσα στις εταιρείες Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε.Η συμφωνία περιλαμβάνει μεταβίβαση καταστημάτων της Κέρκυραςστην Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. των εταιρειών «Γαλαξίας Α.Ε.» και «Μαρκάτο Α.Ε.» καιπρογραμματισμό μεταβίβασης υποκαταστημάτων που βρίσκονται στα νησιά του Αιγαίου. Για την Κρήτη συμφωνήθηκε ησυμμετοχή τηςΔιαμαντής Μασούτης Α.Ε. στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, όπου και τα καταστήματα θα διατηρήσουν την υφιστάμενη ταυτότητά τους.

Ο κ. Γιάννης Μασούτηςαπό τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και ο κ. Δημήτρης Αλεξάκηςαπό την  ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Υπεραγορές Α.Ε. επιβεβαίωσαν ότι με τη επικύρωση της συμφωνίας διασφαλίζονται οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας και δημιουργούνται προοπτικές δημιουργίας νέων θέσεων στο άμεσο μέλλον.

Με μεγάλη αισιοδοξία και ικανοποίηση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.,Γιάννης Μασούτης, αναφέρει: «Χαιρόμαστε πολύ που η οικογένεια Μασούτης μεγαλώνει.Θα μεταδώσουμε με αγάπη και σεβασμό τις αξίες της εταιρείας μας στα νέα μέλη της οικογένειας. Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και οι τιμές μας, τώρα θα είναι δίπλα σε περισσότερους καταναλωτές που μας περιμένουν και θέλουν να μας γνωρίσουν.Η ενίσχυση των τοπικών παραγωγών και προϊόντων θα είναι -όπως πάντα – βασικός άξονας της παρουσίας μας στα νέα σημεία,αφού η ανάπτυξη της εταιρείας μας γίνεται πάντα με όρους ανταπόδοσης στην ελληνική κοινωνία. Ευχαριστώ τον κύριο Δημήτρη Αλεξάκη και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική επικοινωνία και συνεργασία. Είμαστε εκπρόσωποι της ελληνικής επιχειρηματικότητας που μάχεται και τολμάγια το καλό της χώρας, για κάθε θέση εργασίας, για κάθε άνθρωπο».

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.