Κεντρική Μακεδονία

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συγκεντρώνει παιχνίδια για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

380Προβολές

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Αντιπεριφέρειας Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και της Αντιπεριφέρειας Υγείας, αναλαμβάνει πρωτοβουλία να συγκεντρώσει καινούργια παιχνίδια για τα παιδιά που υποστηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Όσοι και όσες επιθυμούν να δωρίσουν παιχνίδια μπορούν να προσέλθουν την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, από τις 08.00 έως τις 15.00, στην είσοδο  του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 64. Ως επιβράβευση θα λαμβάνουν από τους εθελοντές μία χριστουγεννιάτικη κάρτα για να στολίσουν το «Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της  Αγάπης» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Παράλληλα θα μπορούν να αποκτήσουν χειροποίητα προϊόντα με το λογότυπο του «Χαμόγελου του παιδιού» και χριστουγεννιάτικα δώρα από το φιλανθρωπικό bazaar που θα λειτουργεί στην είσοδο του κτιρίου.
«Φέτος τα Χριστούγεννα ας χαρίσουμε όλοι μαζί σε κάθε παιδί, το πολυτιμότερο δώρο, το Χαμόγελό του» είναι το μήνυμα  του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.