Αγορά

Η ISOMAT στην BATIMAT 2022

252Προβολές

Η ISOMAT,  συμμετέχει στην BATIMAT 2022, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση στη Γαλλία για τον κατασκευαστικό κλάδο, η οποία λαμβάνει χώρα στο Παρίσι από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Paris Porte de Versailles.

Επισκεφτείτε το περίπτερο της ISOMAT στο Hall 1 Stand U074 και μάθετε τα πάντα για την ευρεία γκάμα των ολοκληρωμένων προϊοντικών της λύσεων για τον σύγχρονο κατασκευαστικό κλάδο.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί της ISOMAT θα ενημερώσουν τους επισκέπτες της έκθεσης, μεταξύ άλλων, για τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM, τα προηγμένα συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και επίστρωσης δαπέδων από πολυουρία, τα πολυασπαρτικά προϊόντα ταχείας ωρίμανσης (ψυχρή πολυουρία) για στεγανοποίηση ταρατσών, μπαλκονιών και δαπέδων, την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, τα συστήματα διακοσμητικών δαπέδων Terrazzo και Stone Carpet, τα υψηλής ποιότητας χρώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ISOMAT COLOR SYSTEM, καθώς και τις επιστρώσεις δαπέδων για βιομηχανίες, χώρους στάθμευσης και χώρους επεξεργασίας τροφίμων.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:

  • Δευτέρα : 09:00 π.μ. – 07:00 μμ
  • Τρίτη : 09:00 π.μ. – 07:00 μμ
  • Τετάρτη : 09:00 π.μ. – 07:00 μμ
  • Πέμπτη : 09:00 π.μ. – 07:00 μμ

Η BATIMAT αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις για τους επαγγελματίες των κλάδων της κατασκευής και των δομικών υλικών παγκοσμίως. Φέτος αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 320.000, Γάλλους και διεθνείς επαγγελματίες του κλάδου (προγραμματιστές, κατασκευαστές, προμηθευτές και διανομείς, οι οποίοι προτείνουν τις τεχνικές λύσεις του μέλλοντος. Παράλληλα, μέσα από εξειδικευμένα workshops, ημερίδες και σεμινάρια, το κοινό της BATIMAT θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της δόμησης, να εκπαιδευτεί σε νέες τεχνικές και να αναζητήσει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης: www.batimat.com

 

 

https://www.isomat.gr/news/batimat-2022/

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.