Δ.Αλμωπίας

Κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2019

886Προβολές

Από τον Δήμο Αλμωπίας ανακοινώνεται ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές των παιδιών για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2019 της παιδικής εξοχής κατασκηνώσεων στη Ν.Πέραμο Καβάλας.

Για την εγγραφή των παιδιών απαιτείται:

Α) Αίτηση γονέα προς τον Δήμο
B) Εκκαθαριστικό.
Γ) Υπεύθυνη Δήλωση γονέα ή κηδεμόνα στην οποία αναγράφεται το ύψος του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος, ο αριθμός των προστατευόμενων μελών, οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας και άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά.
Δ) Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού ασφαλιστικού φορέα, στην οποία υποχρεωτικά αναγράφεται η κατάσταση υγείας του παιδιού ο εμβολιασμός του με τα υποχρεωτικά εμβόλια, ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα, ότι εν γένει η κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα και τυχόν λοιπές παρατηρήσεις (φαρμακευτική αγωγή, αλλεργίες κλπ).

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από σήμερα 21/05/2019 έως 15/6/2019 στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου – Κέντρο Κοινότητας, στην κ. Παπάζογλου Θεοδώρα.

Τηλέφωνο: 2384021300

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.