Αγορά

Κατοχύρωση εμπορικών σημάτων και επωνυμιών

964Προβολές

Μετά τη ψήφισή από την Βουλή των Ελλήνων της συμφωνίας των Πρεσπών δημιουργείται ένα τεράστιο ζήτημα το οποίο η Ελληνική Κυβέρνηση δεν έχει λύσει, μέσα στη συμφωνία ως όφειλε.

Το ζήτημα της χρήσης του όρου και των παραγώγων του Ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα εμπορικά σήματα και τις επωνυμίες των Ελληνικών Επιχειρήσεων μετατέθηκε στο μέλλον και θα αποτελέσει ξεχωριστό σημείο διαπραγμάτευσης, χωρίς να μπορεί κανείς να προβλέψει τις εξελίξεις των επόμενων ετών μετά από «νέα διαπραγμάτευση».

Για το λόγο αυτό καλούμε τα μέλη του Επιμελητηρίου Πέλλας που κάνουν χρήση του ονόματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και των παραγώγων της στην επωνυμία ή τα προϊόντα τους να προχωρήσουν σε κατοχύρωση του σήματος και της επωνυμίας σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές μέσα από τις διαδικασίες του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης – Γενική Γραμματεία Εμπορίου ή απ’ ευθείας από το Ελληνόγλωσσo site του γραφείου διανοητικής ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωση  www.euipo.eu

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.