Πολιτική

Μήνυμα του Αντιπερειάρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή για το νέο έτος

539Προβολές

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες

Κάθε χρόνος που περνά αφήνει πίσω του καλές και ευτυχισμένες στιγμές, αλλά και κακές και δύσκολες στιγμές. Φέρνει όμως και εμπειρία, γνώση, αντοχή στα δύσκολα και πολλές φορές και αλλαγή στον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των δυσκολιών της ζωής.

Το 2020 υπήρξε μια πρωτόγνωρη χρονιά για όλη την υφήλιο. Οι δυσκολίες που προξένησε η πανδημία του κορωνοϊού σε όλους μας, τόσο ως άτομα όσο και ως κοινωνία, ήταν σημαντικές. Μάθαμε όμως σίγουρα, να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο.

Στην εκπνοή αυτής της ιδιαίτερης για όλους χρονιάς, χρωστάμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, που υπερέβαλλαν εαυτόν και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την δημόσια υγεία, αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους, που υπό δύσκολες συνθήκες, συνέχισαν να μας παρέχουν τα απαραίτητα αγαθά και υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν βρισκόμαστε μόνο στο τέλος του 2020, αλλά και στην αρχή του τέλους, όσον αφορά την πανδημία του κορωνοϊού.

Θα πάρουμε ξανά την ζωή μας στα χέρια μας. Θα ξεκινήσει και πάλι η οικονομική ζωή.

Είναι σημαντικότερο από ποτέ λοιπόν, να συνεχίσουμε να τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα, ώστε σε συνδυασμό με τους εμβολιασμούς να βγούμε όλοι δυνατοί σωματικά και ψυχικά, από αυτήν την περιπέτεια.

Εύχομαι σε όλες και όλους, ένα Ελπιδοφόρο και πιο Αισιόδοξο 2021, γεμάτο με όσα στερηθήκαμε την φετινή χρονιά!

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με Υγεία, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και Αγάπη!

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.