Κόσμος

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε το πρωί στο Παρίσι

1.2kΠροβολές

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο του Παρισιού το πρωί του Σαββάτου, προκαλώντας πανικό.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε φούρνο στην οδό Trévise, στο ένατο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας και στη συνέχεια εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες, αν και ακόμη δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις. Τουλάχιστον 20 έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το Reuters. Από αυτούς, οι δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση, οι 7 έχουν τραυματιστεί σοβαρά και άλλοι 11 πιο ελαφρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή γκαζιού. Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Twitter απεικονίζουν ζημιές σε ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Αυτοκίνητα καταστράφηκαν, τζάμια έσπασαν σε κτίρια ακόμη και σε απόσταση πολλών μέτρων, ενώ ο δρόμος είχε γεμίσει συντρίμμια. Η έκρηξη ταρακούνησε κτίρια που απέχουν εκατοντάδες μέτρα από το σημείο. Σύμφωνα με δημοσιογράφους του AFP, αναφέρει το ΑΠΕ, η έκρηξη οφείλεται σε ατύχημα. Πυροσβέστες είχαν κληθεί έπειτα από διαρροή αερίου, όταν σημειώθηκε η έκρηξη και από αυτούς οι 2 είναι σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Πηγή:  iefimerida.gr

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.